Malzemeler
- 3 adet domates
- 3 adet sivri biber
- 1 tutam maydanoz
- 2 tatlı kaşığı nar ekşisi
- 1 tatlı kaşığı acı biber salçası
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı acı toz biber
- 2 tatlı kaşığı limon suyu
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1, 5 çay kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Yapılışı
KEBAP SALONLARINDAKİ BU TADI HEPİMİZ ÇOK SEVERİZ
VE O TADI ARATMAYAN BİREBİR TARİFİM SİZLERLE ;)
KEBAPLARIN VE ETLİ YEMEKLERİN YANINDA VE HATTA KISIRIN YANINDA DAHİ HARİKA GİDEN BU LEZZETİ KAÇIRMAYIN
VE O TADI ARATMAYAN BİREBİR TARİFİM SİZLERLE ;)
KEBAPLARIN VE ETLİ YEMEKLERİN YANINDA VE HATTA KISIRIN YANINDA DAHİ HARİKA GİDEN BU LEZZETİ KAÇIRMAYIN
Domatesler dörde bölünerek rondoda çekilir.
Daha sonra biberler çekirdekleri ayıklanarak rondoda çekilir.
Son olarak maydanozlar üzerlerinde biraz sapları ile beraber rondoda çekilir.
Diğer yandan salçası, baharatları ve diğer malzemeleri karıştırılır ve rondoda çekilen malzeme ile karıştırılarak harmanlanır.
Bütün malzemeler birbiri ile harmanlandığı zaman acılı sosumuz servis tabağına alınır.
AFİYET OLSUN. !
=))
Daha sonra biberler çekirdekleri ayıklanarak rondoda çekilir.
Son olarak maydanozlar üzerlerinde biraz sapları ile beraber rondoda çekilir.
Diğer yandan salçası, baharatları ve diğer malzemeleri karıştırılır ve rondoda çekilen malzeme ile karıştırılarak harmanlanır.
Bütün malzemeler birbiri ile harmanlandığı zaman acılı sosumuz servis tabağına alınır.
AFİYET OLSUN. !
=))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder