Malzemeler
- 3 adet salatalık
- 3 adet havuç
- 2 adet kapya biberi
- 6 adet kornişon turşu
- 2 dal marul
- 1 kase mor lahana turşusu
- 1 kutu konserve mısır ( 220 gr )
Yapılışı
* Salatalıklar kesici yardımı ile ince dilim halinde kesilir.
* Havuçlar rendelenir.
* Kapya biberleri küçük küçük doğranır.
* Marul ve kornişon turşu doğranır.
* Resimdeki gibi salatalıklar kıvrılır ve içi doldurulur.
GÖRSELLİK SİZİN İÇİN ÖNEMLİYSE BU SALATA HERKES TARAFINDAN BEĞENİ ALIR.
* Havuçlar rendelenir.
* Kapya biberleri küçük küçük doğranır.
* Marul ve kornişon turşu doğranır.
* Resimdeki gibi salatalıklar kıvrılır ve içi doldurulur.
GÖRSELLİK SİZİN İÇİN ÖNEMLİYSE BU SALATA HERKES TARAFINDAN BEĞENİ ALIR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder